Haz

Olası bir afet ve acil durumda doğru bilgi ve davranış hayat kurtarmaktadır. Bu bağlamda AFAD koordinasyonunda tüm resmi kurumların katılımı ile yapılan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda afet ve acil durumlar konusunda bilgilendirici içeriklerin paylaşılması gerektiği vurgulanmıştır. İlgili içeriklere bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu doğrultuda 25.12.2023 tarihinde kurumumuzda, yönergelere uygun şekilde KBRN ve deprem tahliye tatbikatları gerçekleştirilmiştir. Görseller ektedir.

Ekm

PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE! 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL EYLEM PLANI YAYIMLANMIŞ OLUP OKULLARDAKİ EĞİTİM VE SEMİNERLERİN PLAN DOĞRULTUSUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR. BU BAĞLAMDA PLANDA YER ALAN “İnternetin Güvenli Kullanımı ve Siber Zorbalık" KONUSUNDA KURUMUMUZ TARAFINDAN MUALLİM CEVDET ORTAOKULU 8. SINIFLARA YÖNELİK OLARAK EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Kas

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından özel gereksinimli çocuklara sahip aileler için özenle hazırlanan rehber kitaplar siz değerli velilerimizin istifadesine sunulmuştur.